söndag 23 januari 2011

Wish I Was here

Hej ! Hann inte skriva blogg igår, men fredan me emma var skit kul, köpt ett par skor från cip cap, en svart topp, ett armband och örhängen från ginatricot :) Maten med amarillo var skit gott, vi blev så mätta att vi nästan vila gå och spy, jätte fräsht :)Sen var vi på bio å vi kålla filmen morning glory, den var skit bra, vi fick inte se slute på filmen nå för vi skulle me bussen så vi satt lite för länge så vi fick springa hela vägen, de va skit kul :) Men som tur så var de kö :)) Efter stan så fo ja ut men ja va inte ute nå länge ja for kanske hem 11 elr nå, men de va jätte kul att gå hem de snöa å blåste så himla mycki men de va int nå rikti kallt heller :)
Lördan så städa ja rumme å herregud va äcklit :D Ja ska aldri släpp mitt rum sådär råddit nåmer... Sen så gick ja i dushen åså laga ja mej klar, efter de hörd ja me nå folk va di sku jör... Så for ja till johannas en liten stund så vek hon nå kläder sen så fo vi ut åså var ja ut en liten stund sen så fo ja ti stefans me nina å nicko... sen så årka int ja va där nå så ja fo ut å kör me jenny jimmy conny johanna å fretto... Vi körd nu åpå en bra stund sen så sjussa jenny hem mej åså la ja på en film men ja så int så mycki av den för ja va döds trött å såmna :)
Nu e de sönda å ja har absolut ingen aning om va ja ska jör ida, sitter nu bara å hör på musik nu... Ska vell no ut nå sen ikv om ja årkar! Sku vill far ut å spring de e så härligt väder men ja vet int om ja årkar men ja får se :)
xoxo Pernilla <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar